Hayatın içinde hayatla varolabilmenin dayanılmaz hafifliği

Herşeye yeniden başlıyorum sanırım...........

22 Ocak 2010

Bir Kadını Tanımak!

Bütün gel-gitleri kaprisleri küçük şımarıklıkları korkuları hercailikleri hayal kırıklıkları aşkları terkedişleri başarıları başarısızlıkları kurnazlıkları saflıkları çocuk ağızları şirinlikleri küçük yalanları ısrarcılıkları vazgeçişleri ve kocaman yürekleriyle kendi olmaya çalışan kadınları tanımak kolay mı acaba?



Bir kadını sevmekle başlar her şey ama bir kadını tanımakla varılır hayatın sırrına tadına. Bir kadını tanımak istediğinizde zor ama keyifli bir yolculuğa çıkarsınız. Onlar dört mevsimi bir yürekte buluşturur. Bu yüzden sizi sürekli şaşırtırlar.Sürprizlerinin ardı arkası kesilmez.Kadınları anlamak için onlara benzemeye çalışmak gerekir belki de. Kendi zekasını hatırlatanları değer verenleri sever sevgisini göstermekten ürkmeyenleri bir de.



Sevgi arsızıdır kadın. Verdiğinden daha fazlasını isteme bencilliğini gösterecek kadar sevgi arsızı. Onun şımaracağından korkanlar sevgiyi birlikte çoğaltacaklarını bilmeyenlerdir. Çünkü bir kadını tanımakla kanat çırpılır özgürlüğün bütün maviliklerine.

Kadın hem yaman bir aşk avcısı hem de engebeli yollarda koşan aşk yorgunudur. Bir kadını tanımakla çıkılır keyifli serüvenlere. Hayatla dalga geçmesini bilir çünkü kadın. Tıpkı kendisiyle dalga geçmesini bildiği gibi...



Tutkuların gücüne onunla tanık olunur. Göze alandır kadın. Çekip gitmeyi sahip olduklarından vazgeçmeyi karşılık beklememeyi bilendir. Mücadele eder kızar bağırır ama hep seven bir kadını tanımakla başlar her şey.Bir kadını tanımakla bitmez kadınlar. Çünkü hepsi ayrı bir dünyadır. Beni sorarsanız eger tanıdıysam Arap olayım!(ki zaten ben bir arap'ım )

Hiç yorum yok: