Hayatın içinde hayatla varolabilmenin dayanılmaz hafifliği

Herşeye yeniden başlıyorum sanırım...........

9 Haziran 2010

Bölüm 2 ve Bitiş

Selam dostlar ne kadar arkadaş kalınabilir yazıma gelen tepkiler çok güzeldi beni arayan fikir veren dostlarım mail yoluyla fikirlerini koyan dostlarım arkadaşlarım hatta tanımadıklarım sorular sorarak konuyu iyice irdeleyip fikir yürüten kardeşlerim hepinize sonsuz teşekkürler.

Bölüm 2'de bütün bunları benimle paylaşan arkadaşımla dün akşam tuzla sahilinde benimde çok sevdiğim aslında görseniz sizinde çok seveceğiniz tahsin abimin çay bahçesinde oturduk bende sizlerden aldıklarımı aktardım....

işte sizlerden gelen birkaç açıklama:

1-) Bunu zaman gösterecektir. Özellikle erkek en az hasarla duygusal ve maddi boyutta durumu biraz uzaktan izlemeli. Kadın milletine çok da güven olmuyor. Kestirip atmadan önce olup olmayacağından emin olmalı. İlerde keşke demek de var. Fakat söylediğim gibi burada erkek biraz daha risk altında.

2-)Bence ruhsal olarak uzakta olmalı, aramalı sormalı ki kızın ne yapmak istediği ortaya çıkmalı, seviyorsa sonuna kadar sevmiyorsa zaten ilgiden sıkılacaktır. Erkek ruhsal ve duygusal olarak uzak durmalı hasar almamak için.

bütün bunları ve kendi fikirlerimide paylaştıktan sonra arkadaşıma şunu tavsiye ettim...Ne olursan ol dik dur mağrur ol güçlü ol sevdiysende sende kalsın sadece bak keyfine zamana bırak herşeyi .....


sevgim ve saygımla 

Hiç yorum yok: